Weekendmenu (vis)

Menu kan afgehaald worden op:

zaterdag 6 & 13 december van 15u00 – 16u00

 

Bestellingen in de shop dienen ten minste 2 dagen op voorhand te gebeuren.

Laatste bestelling kan (telefonisch) worden doorgegeven tot donderdag 4 & 11 december – 18u00

50,00 incl. BTW

Bijkomende info

Afhaalmenu 6 & 13 december

Terrine van eendelever, chutney van pompoen en briochetoast
**
Papillotte van Coquille, knolselder, hazelnoot, ossenstaart en truffel
**
Geroosterde kabeljauwrug, schorseneer, rösti en pepersaus

50€ pp.

Menu kan afgehaald worden op:

zaterdag 6 & 13 december van 15u00 – 16u00

(voor het bord van het voorgerecht wordt een waarborg van 6€ aangerekend die terugbetaald wordt wanneer het bord wordt teruggebracht)

voorverwarmde oven 160°C – gaatjes prikken in de folie waar nodig – minstens 15 à 20min afhankelijk van de hoeveelheid doosjes in de oven,