Bijkomende info
De sojasaus id gearomatiseerd met suiker;
geëxtraheerd uit lokaal geoogste suikerbieten, sesamzaad en madamme Jeanette pepers.
Met Tomasu’s kenmerkende sojasaus als basis, wordt het scherpe van de peper verzacht, waardoor de smaak van de peper beter wordt vastgelegd en gewaardeerd.
Min. 24 maanden de tijd om op smaak te komen in 25 – 50 jaar oude whiskyvaten uit Schotland.
Gerelateerde producten
- 

Frantoio Muraglia extra virgine olijfolie fruttato medio pop art kreeft 50cl.
€59,00 incl. BTW Toevoegen aan winkelwagen - 

Gelei / aspic Morvandelles zakje
€5,40 incl. BTW Toevoegen aan winkelwagen - 

Tomasu sweet & spicy soy saus 200ml
€27,50 incl. BTW Toevoegen aan winkelwagen - 

Giulliano Tartufi tagliatelle zomertruffel 250g
€7,40 incl. BTW Toevoegen aan winkelwagen 
				